Ce isi doreste orice femeie de la un barbat?

Ce isi doresc femeile de la un barbat? Vrei sa stii ce anume conteaza pentru o femeie astfel incat sa ramana langa un barbat pentru totdeauna? Continua sa citesti mai departe pentru a afla ce isi doresc femeile de la un barbat.

Studiul dezvaluie cele mai atractive trasaturi de personalitate

Un studiu a descoperit ca ceea ce isi doresc femeile de la un barbat nu este chiar atat de diferit de ceea ce isi doresc barbatii de la o femeie porno. Studiul, care a implicat 200.000 de persoane din 53 de tari, a ajuns la aceasta concluzie, clasand preferintele personalitatii oamenilor si apoi compararea lor. Participantii au fost rugati sa se gandeasca la sexul care i-a atras cel mai mult, apoi sa aleaga si sa clasifice acea personalitate atractiva. S-a constatat ca unele dintre cele mai interesante calitati au fost empatia si onestitatea.

Ce vor femeile de la un barbat – ce vor barbatii de la o femeie?

Dupa cum subliniaza psihologii, acest lucru este deosebit de interesant in ceea ce priveste cat de strans se leaga de trasaturile de top pe care barbatii le prefera la femei. Primele trei alegeri ale barbatilor sunt inteligenta, aspectul bun si umorul. Cu alte cuvinte, a existat o singura diferenta intre ceea ce isi doresc femeile si ceea ce isi doresc barbatii. Intr-adevar, privind in ansamblu, noua din zece trasaturi erau aceleasi atat pentru barbati, cat si pentru femei, desi intr-o ordine usor diferita pentru fiecare.

Deci, ce inseamna asta?

Ceea ce isi doresc femeile la un barbat este in primul rand umor, inteligenta si onestitate. Si aceasta lista de verificare nu poate fi decat o veste buna pentru barbatii singuri care sunt in cautarea parteneri potrivite. Mai mult decat atat, revelatia ca femeile si barbatii cauta in mare parte aceleasi lucruri ar trebui sa vina ca o asigurare pentru oricine se va intoarce in jocul de intalniri dupa o absenta sau pur si simplu vrea sa aiba o relatie de cuplu armonioasa. Ce vor femeile? Comunicare profunda. Un ras bun din cand in cand. Si poate, doar poate ca oamenii sa inceteze sa mai puna aceasta intrebare!

Protectie

Femeile isi doresc sa fie protejate de barbatii lor. Isi doresc sa se simta in siguranta langa un barbat si sa simta ca se pot baza pe el indiferent de ce ar aparea pe parcurs. Femeile sunt sexul slab si asa si trebuie sa ramana astfel incat sa ii permita barbatului sa fie in energia lui masculina. Daca o femeie nu simta protectie langa barbatul ei, atunci cu siguranta nu va fi fericita si nu se va simti cu adevarat o femeie implinita. Prin urmare, daca esti in cautarea unei partenere, atunci nu trebuie sa uiti de acest aspect. Fa-o sa se simta speciala, importanta si ofera-i toata siguranta pe care si-o doreste astfel incat sa ramana langa tine.

Afectiune

Pe langa pasiune, care este absolut necesara, este foarte important ca barbatul sa ii ofere afectiune femeii de langa el. Astfel, ea se va simti extraordinar de bine. Va simti ca o iubesti cu adevarat. Desi femeile sunt foarte putrenice la anumite capitole, ele sunt in acelasi timp extrem de sensibile. Au nevoie de afectiune pentru a avea suficienta energie si iubire pentru a le darui celorlalti. Femeia prin definitie este calda si afectuoasa. Ea este preocupata in permanenta de bunastarea celorlalti, si tocmai de aceea este extrem de dornica sa primeasca si ea la randul ei, iubire si afectiune.