Ce inseamna sa visezi la apa

Apa este unul dintre cele mai importante elemente pe care le avem in lume. Nu degeaba se stie ca apa este viata si, ca atare, o consumam zilnic si, odata cu aceasta, ne udam plantele, ne spalam ustensilele si, de asemenea, se pot crea compusi impresionanti.

De aceea, chiar si in vise poti gasi lichidul vital, care cu siguranta va avea un anumit sens pentru viata ta, in functie de modul in care il vezi. Daca doresti sa cunosti bine posibilele semnificatii pe care le aduce visul cu apa in viata ta, in toate formele sale, atunci nu pierde timpul si descopera in acest post ce iti rezerva viitorul.

Visele cu apa – interpretare

Cand vorbim despre apa intr-un vis, acest lucru se refera mai mult decat orice altceva la starea emotionala a mintii celui care doarme. Apa din imaginile visului este amestecata intrinsec cu sentimentele si, ca atare, vor fi date semnificatiile pe care le contine acest vis.

Cand aveti acest tip de vis, care este, de asemenea, foarte popular, puteti fi siguri ca se vorbeste ca urmatoarele sarcini pe care le aveti, fie in domeniul muncii, economic, familial sau sentimental, pot fi rezolvate intr-un mod mai bun sau mai rau, prin actiunea starii voastre de spirit.

Daca starea voastra de spirit este melancolica si deprimata, atunci nu veti avea o performanta buna in viata, ceea ce este total opusul daca sunteti fericit. De aceea, trebuie sa acordati o atentie speciala dispozitiei din vis.

Vis de apa

Apele pot fi interpretate ca un mod in care subconstientul vede relatiile emotionale pe care le poti purta, precum si modul in care te afecteaza. Acest vis vorbeste, in general, despre relatiile bune si despre oamenii din jurul tau care te fac sa te simti bine, motiv pentru care ar trebui sa-i pastrezi mereu cu tine, pentru ca acestia sunt oamenii care te iubesc cel mai mult si cu care ai o legatura speciala si minunata care nu numai ca te fac sa te simti bine, dar te motiveaza sa fii o persoana mai buna.

Vis de ape tulburi

Daca visezi ca observi ape tulburi, a caror culoare este nesanatoasa si miscarea ei este periculoasa, atunci acesta este un semn care spune ca in curand cel care va dormi va prezenta emotii puternice si daunatoare in viata sa care pot provoca probleme in mai multe zone ale vietii.

Daca ai o relatie de cuplu, se prezic certuri, afectand increderea. Cel mai bine este sa evitati sa vorbiti si sa luati decizii atunci cand va aflati intr-un moment emotional prost.

Visand ca apa iti ajunge la gat

Daca visezi ca apele te inunda si aproape te-au acoperit complet, atunci asta inseamna ca somnul trece printr-o situatie in care ingrijorarile si problemele vietii se acumuleaza in capul tau.

Acest vis apare de obicei la persoanele care tind sa se ingrijoreze mai mult in situatiile cele mai simple si sa se complice prin fleacuri. Este timpul sa nu mai puii atat de multa greutate in minte si griji inutile pe umeri, sa te relaxezi putin si vei vedea cum, in loc sa te lasi inecat de griji, vei “curge” cu ele.

Vis de ape controlate

Cand vorbim despre apele controlate, aceasta se refera la recipientele de apa care se afla sub controlul dormitorului, indiferent daca sunt cazi, chiuvete, piscine si aceste tipuri de locuri in care apa, in orice cantitate, poate fi controlata si utilizata simplu.

Cand ai acest vis, este o interpretare ca dormitorul esti o persoana integra, cu un caracter puternic, dar in acelasi timp fluid si in schimbare, care proiecteaza o reinnoire importanta in viata sa, deoarece nu este tipul de persoana care ramane in forma fara compromisuri intr-o idee sau o munca, dar este intotdeauna dispus sa se schimbe, dar intr-un mediu pe care il considera stabil si gestionabil.

Visez la apa care iese dintr-un dus sau chiuveta

Aceasta imagine arata celui care doarme ca el este cel care are control deplin si absolut asupra emotiilor sale. Acest vis poate vorbi atat despre o persoana concentrata si ganditoare, cat si despre cineva insensibil, deci este important sa stim cum se simte in el. Daca cel care viseaza simte ca totul este sub control cu ​​modul in care curge apa, atunci aceasta este o prezicere ca trece printr-un moment stabil si ca nu vor exista probleme in viitorul apropiat.

Daca, in schimb, se fac reparatii la conducte sau se simte ca apa curgatoare nu este suficienta, atunci acest lucru inseamna ca cel care viseaza este o persoana care trece periculos prin insensibilitate si ca acest lucru ar putea cauza probleme in viitor datorita formei sale de a fi.