Ce este Polygelul?

Persoanele experimentate care lucrează în industria de înfrumusețare a unghiilor, cunosc deja calitățile acestui produs foarte modern și avantajele folosirii lui. Pentru persoanele care de acum încolo vor lucra în acest domeniu, le oferim câteva informații foarte importante și interesante, în același timp.

Ce este Polygelul?

Într-un mod foarte simplist, putem spune că un produs de tip Polygel este, de fapt, o combinație dintre alte două produse principale: gel și acryl. Este motivul pentru care profesioniștii îl mai numesc și acrygel. Deoarece este un produs foarte modern și profesional, se va lucra foarte ușor cu el. Timpul de lucru se scurtează, de asemenea foarte mult pentru persoanele care optează să folosească polygel pentru realizarea manichiurilor moderne.

Este un produs foarte bun pentru persoanele începătoare, în special. Modelarea unghiei se face foarte ușor cu el și este foarte apreciat și de către cliente. La aceste avantaje mai adăugăm și faptul că se formează mai puțin praf, este un produs sigur pentru sănătatea noastră, nu se întărește deloc repede, nu conține alcool metilic, foarte util și pentru persoanele care au unghii subțiri care se rup ușor.

Nu este un produs destinat doar saloanelor profesionale de manichiuri și pedichiuri moderne. El poate fi cu ușurință fi folosit și de către persoanele care își fac singure manichiura acasă, spre exemplu.

De unde cumpărăm produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor?

Datorită faptului că, în ultimii 10 ani mai ales, industria magazinelor online a cunoscut o dezvoltare uriașă și la noi în țară, nu mai este deloc un lucru imposibil să avem acces astăzi la cele mai moderne și profesionale produse din foarte multe domenii.

Pentru persoanele care lucrează în domeniul îngrijirii unghiilor, putem face o recomandare foarte utilă. Callipso.ro este un foarte complex magazin online care comercializează cu succes absolut toate categoriile de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor. Vorbim despre sute de tipuri de soluții pregătitoare pentru manichiuri, despre sute de modele de oja semipermanentă, despre sute de modele de geluri pentru construcție, decoruri și tatuaje pentru unghii, aparatură ultra modernă, accesorii și ustensile, dezinfectante profesionale, kit-uri pentru unghii, produse EVERIN, etc.

Când veți avea timp să studiați cu atenție oferta Callipso.ro veți descoperi cu plăcere faptul că, aceasta include produse fabricate de către producători renumiți în întreaga lume pentru calitatea și produsele realizate de ei pentru industria de înfrumusețare: CANNI, VENALISA, ROSALIND, FSM, EVERIN, MOLLY LAC, BASE ONE, SILCARE, etc.

Prețurile nu sunt deloc mari, livrarea se face în timp scurt, peste o anumită valoare a comenzilor, transportul este oferit în mod gratuit de către companie. Plata se poate face online cu cardul sau se poate face în numerar, ramburs, în momentul primirii coletului. Foarte multe produse sunt de actualitate maximă, deja fiind folosite de foarte multe saloane profesionale de înfrumusețare de la noi din țară.