Beneficiile pentru sanatate ale vizionarii filmelor de comedie

Toata lumea are nevoie de ras din cand in cand. De aceea, sa vedem o comedie buna este un lucru recomandat. Exista multe motive pentru care acest gen de filme este bun. Toata lumea are nevoie de un pic de ras la un moment dat in viata lor. Ei trebuie sa zambeasca pentru ca lucrurile din aceasta viata pur si simplu ne obosesc si ne doboara. Cu toate acestea, exista un lucru bun sau doua de stiut despre comedii.

Comediile sunt potrivite pentru persoane din toate grupele de varsta. Exista desene animate pentru copii si continut mai maturizat pentru adulti si adolescenti. Comedia este o modalitate de a-i distra pe oameni din toate punctele de viata. Unele comedii se bazeaza pe valorile familiei, ceea ce le face potrivite pentru parinti si copii sa se uite si sa se distreze impreuna.

Pentru a-i oferi inimii un impuls sanatos, urmariti comedii precum The Hangover sau There’s Something About Mary si sariti peste cele dramatice, sugereaza noi cercetari. Filmele comice sunt bune pentru inima, au spus cercetatorii, in timp ce filmele din genurile horror, drama sau razboi, indiferent de gusturile tale cinematografice, pot provoca stres care dauneaza functiei vasculare.

Cu toate acestea, unele dintre materialele folosite pentru a face oamenii sa rada au fost destul de controversate. Au existat unele comedii care se bazeaza pe glume care demaneaza orientarea sexuala a unei persoane. Homosexualii si lesbienele s-au bazat foarte mult in majoritatea filmelor de comedie. Este foarte obisnuit sa porniti televizorul pentru a viziona un film si pentru a afla ca exista un homosexual sau lesbian in film care are toate caracteristicile percepute asociate cu homosexualii.

Exista, de asemenea, cateva filme care fac comedie din glume rasiste. Oamenii au tendinta sa rada atunci cand arata un film in care un mexican conduce o camioneta in mod imprudent atunci cand exista alti soferi pe drum. Unii fac glume rasiste despre oameni negri. Contrar celor luptate pentru drepturile omului, societatea noastra ne-a invatat ca a face distractie cu rasismul este foarte acceptabil.

Poate au fost momente in care v-ati dus sa vizionati un film de comedie si ati parasit cinematograful constatand ca filmul nu este deloc amuzant. Exista cateva filme care incearca prea mult sa fie amuzante. Probabil ca ai fi vazut cel putin una dintre aceste comedii ametitoare. Ne intrebam unde au venit regizorii cu un astfel de complot pentru aceste filme. Este aproape ca si cum cineva care fuma buruiana ar fi pus videoclipuri la intamplare si l-ar fi numit film.

Cu toate acestea, exista cateva comedii care ating inima si se lipesc de tine. Multi au favorizat filmele care au facut glume despre filmele anterioare care au fost lansate. Multi dintre voi va vor aminti filmele Scary Movies care s-au distrat de mai multe filme horror. Ne-am facut de ras pentru ca Scary Movie s-a distrat de alte filme ingrozitoare si infricosatoare si l-am transformat intr-un film cu suflet.

Ar trebui sa avem putin timp pentru comediile din viata noastra. Este ceea ce avem nevoie dupa o zi grea sau rea. Uneori, nu vrem sa se incheie basmul. Nu vrem sa ne gandim. Vrem doar sa radem si sa ne bucuram de spectacol. Ce face acest top 10 filme de comedie pentru noi. Este, de asemenea, tipul de film la care puteti merge cand doriti sa vizionati ceva singur. Si, in acelasi timp, puteti viziona comediile impreuna cu un grup de prieteni. In cele din urma, comediile vor fi perfecte daca trebuie doar sa va calmati si sa va pierdeti pentru moment.