Anthony Hopkins in noul sau film ‘’The Father’’

Cine nu iliubeste pe marele actor Anthony Hopkins? Cine nu a privit filmele sale cusufletul la gura? Cine nu i-a admirat talentul extraordinar si usurinta cu cares-a adaptat de-a lungul carierei sale la atatea roluri diferite? Ei bine, dacaesti fan al actorului Anthony Hopkins, atunci cu siguranta nu trebuie sa ratezinoul sa film ‘’The Father’’. Te va impresiona cu adevarat.

Hopkins, 83, afost aruncat intr-un rol nedivulgat intr-un film de actiune intitulat”Fiul”, de asemenea, regizat de Zeller. Actorul isi joaca rolul cu unfoarte mare patos, iar intreaga poveste este una extrem de atractiva. Filmul nutrebuie ratat, mai ales daca il adori pe acest minunat actor. Dar, de fapt,cine nu il adora pe Anthony Hopkins?!

Hopkins se vaalatura lui Hugh Jackman, Laura Dern, Zen McGrath si Vanessa Kirby, a anuntatZeller. Productia a fost terminata la inceputul acestei luni la Londra.Filmarea este, de asemenea, setata sa aiba loc in New York si Franta.

“Dupacalatoria noastra ” Fiul “, nu am putut face alt film faraAnthony”, a spus Zeller intr-o declaratie. “El a fost primul care acitit” scenariul fiului, deoarece unul dintre personajele sale a fostscris special pentru el. A fost o onoare pentru noi toti sa il avem pe SirAnthony Hopkins in aceasta noua poveste, o bucurie profunda si foarteemotionala “.

“The Father”spune povestea unui cuplu, portretizat de Jackman si Kirby, a carui viata cucopilul lor este data peste cap cand fosta sa sotie, interpretata de Dern, aparede nicaieri cu fiul lor adolescent (McGrath). Zeller si “Tatal”Co-scriitor Christopher Hampton a adaptat “Fiul” de la piesa luiZeller.

“Tatal”a marcat sase nominalizari de premii Academiei la inceputul acestui an. Zellera castigat premiul pentru cel mai bun scenariu, in timp ce actorul”Thor” a castigat al doilea cel mai bun actor Oscar. In film a jucat,de asemenea, Olivia Colman, care a jucat rolul fiicei lui Hopkins, deoareceincearca sa-l salveze de la dementa.

Hopkins a castigatstatueta de aur in loc de fan-favoritul, Chadwick Boseman. Starul “BlackPanther” a murit in august anul trecut si a fost nominalizat pentru unOscar post mortem. Hopkins si-a adus aminte de Boseman in discursul sau de acceptarea premiului Oscar la momentul respectiv. In timp ce actorul Welsh nu a fostprezent fizic la ceremonie, a impartasit un mesaj, multumind academiei pentrupremiu in ziua urmatoare.

“Bunadimineata. Aici sunt in patria mea din Tara Galilor – si la varsta de 83 deani, nu m-am asteptat sa primesc acest premiu “, a spus Hopkins.”Chiar nu ma asteptam. Sunt recunoscator Academiei si va multumesc tuturor”,a spus el. “Si vreau sa trimit un omagiu lui Chadwick Boseman, care a plecatdintre noi prea devreme”, a continuat el.

Fanii actoruluis-au bucurat nespus pentru ca acesta a mai castigat inca un premiu. Sir AnthonyHopkins este o adevarata legenda in lumea cinematografiei. Acesta si-a dedicateaproape intreaga viata meseriei pe care a iubit-o atat de mult.