Carti care iti vor imbunatati sanatatea mentala

Pentru a parafraza-o pe Tina Fey în Mean Girls, câți dintre voi v-ați simțit vreodată victimizați personal de luptele dvs. de sănătate mintală? Și dacă încă nu te simți suficient de puternic încât să te redresezi de unul singur, atunci pentru asta este aici această listă. Iata cateva carti excelente pentru imbunatatirea sanatatii mentale.

FIRST, WE MAKE THE BEAST BEAUTIFUL BY SARAH WILSON

Aceasta este probabil una dintre cele mai bune cărți despre anxietate, și știu asta din cauza a cât de inconfortabil m-a făcut sa ma simt. We Make the Beast Beautiful este ca o sesiune cu un terapeut cu adevărat dur, care nu te va lăsa să fugi mai departe de problemele tale. Uneori trebuie să ne confruntăm cu noi înșine și cu problemele noastre, chiar și atunci când este inconfortabil. Intra pe medicina – buybooks.ro si descopera mai multe carti despre sanatatea mentala. Cu siguranta acestea vor avea un impact pozitiv asupra vietii tale.

Te confrunti cu probleme de sanatate mintala?

Mă lupt cu anxietatea, tulburarea obsesiv-compulsivă și am suferit crize de depresie. De cele mai multe ori, este o luptă zilnică să nu-mi las mintea și gândurile să obțină tot ce este mai bun din mine. De asemenea, sunt conștient de uriașa minciună universală că ne lăsăm bolile mintale să ne hrănească: suntem complet singuri, nimeni altcineva din lume nu ne poate ajuta decat noi insine. Dar nici unul dintre aceste lucruri nu este adevărat. Boala ta mintală te minte, iar stigmatul din jurul tratamentului de sănătate mintală te minte cu siguranță și pe tine. Nu ești niciodată singur. Și cu siguranță nu ești niciodată singur când ai cărți.

HOW TO COME ALIVE AGAIN: A GUIDE TO KILLING YOUR MONSTERS BY BETH MCCOLL

În acest ghid plin de compasiune și reconfortant pentru sănătatea mintală, Beth McColl explică cum a fost ea – și uneori este încă acolo – dar împărtășește totuși ceea ce a funcționat pentru ea și ce nu. În How to Come Alive Again, veți obține atât un ghid pentru începători în căutarea unui tratament de sănătate mintală, cât și opinia unui expert cu privire la prostii care nu par să dispară niciodată. Dar, oricât de rău ar putea fi răsturnările, este important să ne amintim un lucru: nu ești boala ta mentală. Aceasta carte impreuna cu multe altele le gasesti pe finantistii.ro.

WHERE AM I NOW?: TRUE STORIES OF GIRLHOOD AND ACCIDENTAL FAME BY MARA WILSON

Dacă nu o urmărești pe Mara Wilson pe Twitter, atunci urmareste-o. Fosta copilă actriță și-a amintit cel mai bine rolurile din Matilda, iar doamna Doubtfire este o minunată scriitoare și povestitoare. Întrucât Matilda – atât carte, cât și film – înseamnă foarte mult pentru mine, si cu siguranta va insemna enorm si pentru tine. Oricât de mult mi-au plăcut amintirile ei de a fi singurul copil pe platourile de film pline de adulți și de decizia ei de a lăsa Hollywoodul în urmă, discuția ei despre luptele sale de sănătate mintală, în special TOC, m-au impresionat foarte tare.