Alege modelele de genți de damă potrivite și stărulucește în orice împrejurare

Am pregătit pentru tine câteva sfaturi ce îți pot fi de un real ajutor în identificarea modelelor de genți de damă perfecte pentru tine.

Indiferent că este vorba despre un eveniment de mare anvergurp, o simplă întâlnire de afaceri sau alt eveniment de natură similară, întotdeauna femeile vor acorda mare atenție stilului vestimentar pe care îl abordează. Nu există un outfit universal potrivit pentru orice femeie, astfel că nu ne rămâne decât să ne definim un stil personal, unul care ne reprezinta în totalitate. O ținută completă nu se rezumă doar la produse vestimentare, ci și la accesorii, ele fiind de facto cele care ofera contur și aduc un plus de eleganță. Gențile și poșetele sunt accesorii vestimentare must-have din garderoba unei femei, pentru că rareori putem spune că părăsim locuința, fără a lua cu noi accesoriile care ne sunt printre cele mai bune “prietene”.

Având o varietete de culori, forme și modele, găsirea unor unor genți care să reflecte prefect personalitatea este departe de a fi o misiune simplă. Mai mult decât atât, fiecare geantă spune o poveste despre cea care o poartă, astfel că selecția nu poate fi făcută la întâmplare. Pentru că la mijloc este vorba despre un proces de selecție complicat, am pregătit pentru tine câteva sfaturi ce îți pot fi de un real ajutor în identificarea modelelor de genți de damă perfecte pentru tine.

Calitatea unei genți de damă este legata de materialul din care este confecționată

Probabil că nu mai vine ca un secret faptul că gențile de damă pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale, fiecare având avantajele și dezavantajele proprii. Dacă îți dorești o geantă pe care să o folosești în absolut orice circumstanță, cele din piele naturală sunt de departe o alegere cu care nu ve putea da niciodată greș. Pielea naturală nu doar că este un material care arată excelent (dacă este întreținut corespunzător desigur), însă are și o rezistență incredibila în timp. Nu în zadar se spune despre gențile de damă din piele natuală ca sunt o investiție pe termen lung.

În alegerea unei genți de damă, ține cont de culoare

În procesul de selecție al unei genți de damă, este recomandat să ții cont cu strictețe și de culoare, având în vedere că aceasta va influența semnificativ aspectul unei ținute. Recomandarea este aceea de a alege genți de culori cu care rezonezi și pe care le poți integra cu ușurință în ținutele pe care le porți în mod regulat. Este esențial ca între ținuta aleasă și geantă să existe un acord cromatic potrivit și plăcut privirii.

Tipul unei genți de damă

Pe braț, pe umar sau în mână, gențile de damă pot îmbrăca o serie de forme și dimensiuni, fiind deosebit de versatile. La acest capitol, totul depinde de ținuta pe care o vei îmbrăca și desigur de preferințele personale. Dacă gențile care se poartă pe umăr ne duc cu ideea la funcționalitate mai mult decât la aspect, cele de tip clutch sunt menite să aducă un plus de eleganță și stil ținutelor. În fond, este important să alegi o geantă care reușește să îți contureze cât mai bine stilul vestimentar și personalitatea. Nu uita de faptul că gențile pot transmite o mulțime de lucruri despre tine.