6 cele mai bune filme anime

Cuvantul „anime” este foarte des asociat cu „seria anime”, care, fara indoiala, sunt foarte iubite si atrag din ce in ce mai multi fani in fiecare zi. Cu toate acestea, scufundarea intr-un serial anime se poate dovedi a fi un angajament destul de mare, deoarece unele dintre cele mai populare numara peste 100 de episoade. Desi unele serii mai scurte, dar nu mai putin uimitoare pot fi gasite daca cineva isi face timp sa cerceteze putin, trebuie sa fie pregatit sa investeasca mult timp in aceasta lume.

O solutie usoara pentru a face primul pas in aceasta lume incredibil de bogata si diversa este sa apelezi la filme anime. Pentru a usura acest proces, iata o lista cu cele mai bune 10 filme anime din toate timpurile, conform IMDb si daca vrei sa afli mai multe despre filmele anime intra pe ivip.ro unde vei gasi mai multe despre filmele anime.

Dragon Ball Super: Broly 

Prezentandu-l pe antagonistul pe nume Broly, acest film a fost bine primit in primul rand datorita expansiunii traditiei Super Saiyan pe care a adus-o. Cu Vegeta si Goku in forma excelenta, bataliile de aici au beneficiat de un buget cinematografic.

Datorita acestui fapt, Dragon Ball Super: Broly a reusit sa emotioneze fanii intr-un amestec unic de cinematografie si actiune cu putere mare. Avand in vedere ca a fost al douazecilea film Dragon Ball , lauda este o realizare destul de mare.

Soapta inimii 

Anime-urile au fost introduse mult prea mult in genul de actiune in ultimul deceniu. Pe vremuri, Whisper of the Heart a fost un astfel de film care a captivat publicul datorita comediei romantice implicate.

Acest lucru, impreuna cu personajele foarte simpatice, face din acesta un ceas usor, care ar trebui sa-i distreze chiar si pe cei care nu se uita in general la anime. O poveste de dragoste intre un rame de carte si un producator de viori, este cea mai buna optiune pentru a avea o poveste plina de caldura.

Ghost in the Shell 

Intr-un cadru futurist, aceasta poveste urmareste un agent de securitate cyborg care urmareste un hacker. Nu numai ca Ghost in the Shell prezinta actiune intensa si personaje solide, dar are o multime de calitati tematice, cum ar fi impactul etic si identitatea de sine.

Ajuta faptul ca atractivitatea vizuala a filmului este la o prima, deoarece actiunea este executata cu detalii incredibile oferite de cinematografie. Mai mult decat orice, spectatorii au iubit stilul rapid oferit de Ghost in the Shell .

Povestea printesei Kaguya 

Un ceas zguduitor garantat, acest film este conceput special pentru a castiga lacrimile spectatorilor. Cu siguranta functioneaza, deoarece misterioasa printesa Kaguya soseste pentru a aduce bucurie vietii parintilor ei adoptivi, doar pentru a fi dezvaluita ca o fiinta eterica.

Incercarile ei de a se integra in umanitate este principalul motor al complotului, desi legatura pe care o creeaza cu cei din jurul ei arata cum emotiile sunt lucruri atat de umane de simtit si de pretuit. Filmul a fost chiar nominalizat la premiul Oscar.

Castle in the Sky

Un blockbuster absolut cand a fost lansat, Castle in the Sky a fost o minune tehnica in anii ’80, care aduce site-uri uluitoare in experienta de vizionare a filmelor. Acesta spune povestea unui baiat si a unei fete in secolul al XIX-lea si speranta lor de a gasi castelul titular pe cer.

Un alt motiv pentru a viziona filmul il constituie versiunile unice disponibile, dialogul reflectand caracterizarile protagonistilor si creand rolurile lor pur si simplu prin conversatiile lor.

Vecinul meu Totoro 

Pentru oricine stie chiar si putin despre filme anime, nu va fi o surpriza sa gaseasca aici cateva filme de la Studio Ghibli si cu atat mai putin o surpriza sa vada ca majoritatea acestor filme de la Studio Ghibli au fost regizate de Hayao Miyazaki. . Desigur, toate filmele lui sunt la fel de uimitoare si merita vizionate, dar cateva ies putin mai mult in evidenta.

Desi nu este cel mai bine cotat, My Neighbour Totoro este fara indoiala cel mai cunoscut dintre filmele lui Miyazaki si nu este nevoie sa fi vazut filmul pentru a-i recunoaste creatura adorabila si atat de pufoasa.